Login Oradea Online   Login   Inregistrare Oradea Online   Inregistrare    
°C
 

ORADEA ONLINE

Stiri Oradea si Bihor

 
 
   
Stiri Oradea Oradea Online  
27 Decembrie 2006 10:03:38   Calin Raita demisioneaza din PC - Oradea
Afisari Stiri Afisari Stiri Afisari Stiri Afisari Stiri Afisari Stiri Marire +   Micsorare -   

Oradea - Președintele organizației municipale Oradea a Partidului Conservator, Călin Raita, va demisiona din partid.

Președintele organizației municipale Oradea a Partidului Conservator, Călin Raita, va demisiona din partid. Deocamdată, Călin Raita nu s-a hotărît să treacă la un alt partid. O astfel de decizie urmează să fie luată abia după Sărbătorile de Iarnă. “Am decis să ies din politică. În acest sfîrșit de an îmi voi da demisia. În momentul de față ies din PC, meditez asupra situațiilor care s-au creat și care se pot crea, și abia apoi voi lua o decizie. Vom vedea. Poate voi merge în alt partid. În zilele următoare îmi voi da demisia din funcția de președinte, în perioada sărbătorilor voi medita, iar în 2007 voi vedea ce oferte vor veni”, a declarat Călin Raita.Călin Raita s-a înscris în PC în urmă cu 5 ani. Deși este un foarte prosper om de afaceri, el s-a apucat de politică din dorința de a învăța cîte ceva despre politică. “Cînd am venit în politică, acum 5 ani, am venit să văd ce înseamnă politica. Am dorit să învăț ceva. Am crezut că prin politică pot să-mi realizez și anumite obiective. Din păcate, am fost dezamăgit deoarece nu am avut sprijinul PC. Regret acest lucru, deși Octavian Bara, președintele PC Bihor, este un om deosebit, pe care-l respect și-l voi respecta în continuare. El dorește să facă ceva, dar singuri nu putem”, a subliniat Călin Raita.


Sprijinit de CJ Bihor, dar încurcat de Primărie
Deși se spune că politicienii au doar de cîștigat, mai ales atunci cînd au și o firmă, pentru Călin Raita acest lucru nu s-a adeverit. “Cîteodată politica m-a dezavantajat, uneori m-a avantajat. PC a fost la guvernare pe hîrtie, nu și în realitate. În acest caz, nu te bagă nimeni în seamă, iar alții prind lucrări mari. Sînt supărat pentru că zilele trecute am vrut să merg în audiență la primarul Petru Filip. Ca să ajungi la el în audiență este o tragedie sau, oricum, foarte greu de realizat.

Acum vreo două - trei săptămîni, am fost la Forumul Româno-Italian. Primarul Filip i-a îndemnat pe oamenii de afaceri italieni, care doresc să investească în Oradea, să apeleze cu încredere la dînsul, căci îi va sprijini.
Pe această idee, m-am dus și eu la dînsul: pentru a-i propune un parteneriat public-privat pentru construcția celor 3.400 de apartamente pe care doresc să le construiesc în Ioșia Nord, în Cartierul Primăverii, prin firma noastră, Raicris Construct. Dar, bineînțeles, dînsul nu s-a arătat interesat de această propunere. În schimb, președintele Consiliului Județean Bihor, Alexandru Kiss, este cu adevărat interesat. Alexandru Kiss se preocupă foarte mult să construiască locuințe în Oradea. El are un proiect de construcție a unui cartier”, a declarat omul de afaceri Călin Raita.


Omul de afaceri este indignat de atitudinea primarului față de proiectele sale. Acesta nu numai că nu l-a ajutat, dar l-a și încurcat. “Autorizația de construcție pentru imobilul de pe strada H. Ibsen am primit-o după 12 luni. Mulțumesc primarului pentru că a reușit să mă încurce. Probabil s-a vrut ca firma Raicris Construct să nu intre pe piață.

Dacă pînă acum am tolerat atitudinea lui Petru Filip, de acum înainte nu vom mai accepta. Vom acționa în judecată Primăria, mai exact, primarul. Ne-a adus destule prejudicii. Să investești 150 de mil. Euro și să nu fii sprijinit, e greu de înțeles. Noi construim pe terenul personal și cu banii proprii. Prin lege, la investițiile publice, Primăria este obligată să tragă utilitățile pînă la limita proprietății. Ce să vorbim de a trage utilitățile, cînd ei nu vor să-ți dea autorizația de construcție! Probabil le e frică că voi ajunge primar în Oradea și vor să mă încurce ca să nu-mi pot prezenta realizările. Eu nu spun că Petru Filip nu a făcut ceva în calitate de primar. A făcut, dar cu niște costuri extraordinare. Cînd te apuci de o lucrare de asemenea anvergură, cum e reabilitatea Centrului istoric, nu începi cu pavajul, ci cu clădirile. Cînd se vor reabilita clădirile, vor intra pe centru mașini, care vor distruge pavajul”, susține Călin Raita
Calitate, seriozitate și renume internațional
Pentru Călin Raita, seriozitatea înseamnă mai mult decît orice. Tocmai de aceea, nu se teme de concurență în domeniul construcțiilor. El nu încearcă să scoată cît mai mulți bani de la client, iar în schimb să ofere imobile de proastă calitate. Cum fiecare client pe care l-a avut pînă acum i-a adus cel puțin încă 2-3 alți cumpărători, înseamnă că Raicris Construct este o firmă demnă de încredere. “Concurența este bună pentru competitorii corecți.

În final, clientul este cel care decide. Eu cred că clienții vor veni la firma Raicris Construct. Asta pentru următoarele motive: prețuri foarte bune, calitate, termenele de execuție ale lucrărilor foarte scurte și respectate, dar și pentru garanția de 10 ani pe care o oferim clienților noștri pentru imobilele cumpărate”, spune Călin Raita.
Vestea că firma Raicris Construct lucrează foarte bine a ajuns și peste hotare. Drept urmare, zilele trecute a primit o ofertă de a realiza un cartier de blocuri în Italia. “Am refuzat deoarece acum doresc să realizez ce mi-am propus aici. M-am născut aici și vreau să-mi investesc banii aici. Probabil în viitor vom merge și în țară”, a subliniat omul de afaceri.

În acest moment, Raicris Construct lucrează la 5 proiecte pentru cele 500 de vile pe care urmează să le construiască. “Să-ți cumperi casa ta, cu curtea ta, să nu ai vecini deasupra, este extraordinar, mai ales la un preț de 50 de mii de Euro.
La proiectele din strada Gheorghe Doja și din Paleu, la cele 500 de vile, se va plăti în plus 5.000 de Euro pentru teren.

La cele 14 vile deja construite în Paleu, în cei 50 de mii de Euro a fost inclus și terenul. Sute de persoane ne sună zilnic. Firma Raicris Construct își propune în 2007 să construiască 85 de blocuri turn, cu 10 etaje. Vom avea și 4 blocuri de sticlă, cu 20 de etaje. Este ceva nou în Oradea. Grupul de firme Raicris Construct deține în Oradea, ultracentral, 5.000 de mp de teren pe care dorim să construim birouri. În momentul de față lucrăm la PUZ. Este avantajos că aceste corpuri cu birouri vor avea garaje proprii. Practic, vom rezolva și problema parcărilor din Oradea, din zona centrală, deoarece aici vor încăpea circa 500 de mașini. Și Municipalitatea ar trebui să realizeze parcări subterane”, a adăugat Călin Raita.


Pentru proiectarea celor 85 de blocuri din Cartierul Primăverii, care vor avea prețuri cuprinse între 20 de mii și 60 de mii de Euro, firma lansează un concurs de proiecte. “Cei care au birouri de arhitectură pot depune propuneri la sediul firmei, cîștigătorul urmînd să fie premiat cu o sumă substanțială în valută. Concurs de proiecte este pentru PUZ și arhitectura blocurilor din Cartierul Primăverii. Cîștigătorul va continua proiectul pentru cele 85 de blocuri”, a declarat omul de afaceri Călin Raita.


“Cei care doresc să cumpere apartamente construite de Raicris Construct, pot accesa site-ul nostru www.raicrisconstruct.ro
sau pot suna la numerele de tel.: 0744639066, 0788501930.


Taguri  
Calin Raita PC Partidul Conservativ CJ Bihor Raicris Construct


Stiri Anterioare  
In pat cu "dusmanul" : Stiri Oradea
S-au cuplat! : Vedete din Romania
S-au cuplat! : Vedete din Romania
Calin Raita, amenintat cu moartea : Politia
Asteapta decizia conducerii centrale : Stiri Bihor
PNDC Bihor solicita oprirea jafului din Primaria Oradea : Stiri Oradea : Ovidiu Gabor
PC Bihor si-a lansat oficial candidatii : Stiri Bihor
Liderul PNG Oradea s-a intors in PC : Stiri Oradea
Gratuitati pe taxiuri pentru pensionari : Stiri Bihor
Ovidiu Gabor, spre Partidul National Democrat Crestin : Stiri Oradea
127 copii abandonati in 2007 : Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor (DGASPC)
'Indiferent cine ajungea seful partidului, tot cu PSD si PNL facem alianta' - Stiri Bihor
Daniela Popa a fost aleasa presedinte al PC - Politica Interna
DGASPC va avea tabara proprie la Padurea Neagra - Stiri Bihor
Comando cu inspectori - OJPC Bihor - DGFP Bihor - Stiri Oradea
Calin Raita demisioneaza din PC - Oradea
Daca nu e coruptie, o fi doar incompetenta?! - Oradea
Antigelul si lichidul de frana - in atentia OJPC - Judetul Bihor

Stiri Oradea  
ROBINSON ORADEA - RESTAURANT MEXICAN
Incaseaza cu spor la punga municipiului: Stiri Oradea
Plopii raman in picioare - Amenajarea malului stang intra in linie dreapta
Procesul de divort al lui Tokes, repus pe rol la Judecatoria Oradea
Rectorul Cornel Antal nu si-a facut temele: Stiri Oradea


Comentarii  

Posteaza un comentariu: Calin Raita demisioneaza din PC - Oradea
 
 


Curs Valutar

 

Horoscop
Gemeni

Gemeni

         Alte zodii   
 

Sondaj
Romania ocupa locul doi, dupa Bulgaria, in topul tarilor care folosesc foarte putin cardurile bancare.

Cum preferati sa platiti atunci cand mergeti la cumparaturi?


» Cu Cardul
» Cash

Promoveaza-ti afacerea!

Web-Top Web-Top.ro este mediul ideal de promovare online pentru firma Dvs.

       Pentru detalii click aici...   


Parteneri

Cofetaria Mocca
Lion Shipping & Chartering
Lion Shipping & Chartering

Lista Firme

Arhiva Stiri Oradea Online
07 Julie 2020
D L Ma Mi J V S
 1 2 3 4
5 6 78 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


   Arhiva Stiri 2020 Oradea Online   
 

Bursa Transport

Bursa Transport
Ai marfa?
Ai camion?


Inregistreaza-te gratuit si vei gasi parteneri!

      Pentru detalii click aici...   


Vremea Oradea
07 Julie 2020
Min: -18 °C       Max: -18 °C Vremea Oradea
Temperatura curenta: °C

      Vremea Oradea detalii...   


Anunturi

Ultimele anunturi salvate
CHEIE TACHELAJ FORJATA 21 TONE G2140 CROSBY
SHACKLES OMEGA G2130A
CHEI TACHELAJ, CHEI TACHELAJ OMEGA, GAMBETI G2130 TOTAL RACE
CHEI TACHELAJ FORJATE G209A CROSBY
CHEI TACHELAJ OMEGA G209 CROSBY


   Anunturi Gratuite Oradea   
 

Cinema

Al Pacino il face pe Richard Gere mare bogatas

Stiri judetul Bihor

Stiri judetul Bihor
Registre electronice in locul carnetelor de munca
Acvila de munte se intoarce in Bihor
Legea Educatiei a intrat in vigoare
Peste 13.000 concedieri colective: Stiri Bihor
Prins in flagrant: seful OPC, saltat de DNA in timp ce primea spaga pentru a-si incalca atributiunile de serviciu
Pensii marite pentru 32.847 de bihoreni
Ce se-ntampla cu drumurile Bihorului
Clubul Kiwanis din Thouars, Franta, alaturi de copiii in dificultate: Stiri Bihor
Unii pleaca de buni, altii vin de rai
Protestul PSD Oradea, neautorizat

Copyright 2007-2009 Oradea Online. Toate drepturile rezervate.
TOTALnet Media Group
 

Stiri Oradea Online

Stiri Oradea
Stiri Bihor
Politia Oradea
Frontiera Bihor
Stiri Intern
Stiri Extern
Sport
Sanatate

Divertisment Oradea Online

Divertisment Oradea
Moda Oradea
Cinema Oradea
Lumea IT
Auto
Horoscop

Servicii Oradea Online

Anunturi Gratuite Oradea
Lista firme Oradea
Director web

Turism Oradea
Turism Oradea
Judetul Bihor
Baile Felix
Baie 1 Mai

Sitemap
Sitemap

 
Recomandam: Web-Top.ro | Best-Top.ro | Felicitari | Bursa Transport | Stiri Vedete | Bucuresti Online
Web-Top Lista Firme